Bouw jouw eigen unieke loyalty programma

Versterk klantrelaties en verzamel klantgegevens met Urban Collect

Hét loyaliteitsprogramma voor de lokale ondernemer

Stimuleer klantloyaliteit en verzamel klantgegevens met Urban Collect

Klantloyaliteit, loyaliteitsprogramma

Jouw loyaliteitsprogramma versterk klantrelaties

Iedere onderneming wil loyale klanten. Loyale klanten komen vaker terug en vormen daarmee een belangrijk onderdeel van jouw omzet. Daarnaast kost het behouden van klanten minder dan het aantrekken van nieuwe.

Start vandaag nog met Urban Collect. Een laagdrempelig tool voor de lokale ondernemer om een eigen loyaliteitsprogramma op te zetten.

Beloon je klanten en inspireer ze. Breng relevante producten onder de aandacht en verhoog de traffic naar jouw locatie.

Voordelen van
Urban Collect

Voordelen van Urban Collect

Verzamel klantgegevens

Met behulp van Urban Collect kun je gemakkelijk klantgegevens verzamelen. Je ontvangt gegevens van elke klant die deelneemt aan jouw loyaliteitsprogramma.

Gebruik deze gegevens om klanten op de hoogte te houden van nieuwe producten of diensten via jouw nieuwsbrief of andere inspirerende berichten. Hiermee stimuleer je nieuwe aankopen en stijgt jouw omzet.

Geschikt voor elke branche

Hoe werkt het?

Maak jouw eigen loyaliteitsprogramma in een handomdraai!

Met Urban Collect kun je een klant bij elke besteding belonen met credits. Deze credits kunnen vervolgens worden ingewisseld voor korting, een cadeau of een gratis product. 

Alles werkt digitaal via een app. Wel net zo gemakkelijk!

Klanten hebben hun eigen digitale klantenkaart in de gratis Urban Collect app die jij met behulp van de  Business app kunt scannen, via jouw eigen mobiel of tablet, om vervolgens punten of rewards uit te geven. 

Indien een klant credits wil inwisselen voor een reward scan je de QR code met behulp van de business app om vervolgens de reward uit te geven.

Urban Collect Business Licence

Urban Collect Business Licence
€17,50

excl. btw

per maand (maandelijks opzegbaar)

Wat zeggen Urban Collect gebruikers

FAQ locaties

Registreren

Registreer je nu vrijblijvend bij Urban Collect en download onze GRATIS app! Start met het verzamelen van credits en kom in aanmerking voor leuke rewards.