Hoe werkt Urban Collect?

Urban Collect helpt jou om meer uit je klanten te halen.

In een handomdraai kun jij starten met jouw eigen loyaliteitsprogramma zonder complexe integraties of hoge investeringen. Het enige wat je nodig hebt is een smartphone of tablet.

Urban Collect is een gebruiksvriendelijk platform waarmee elke ondernemer een loyaliteitsprogramma kan opzetten.

Bouw jouw eigen loyaliteitsprogramma

Stap 1 - Maak jouw locatie aan

Na het aanschaffen van een Urban Collect licentie kun je gelijk starten met het opzetten van jouw loyaliteitsprogramma. De eerste stap is het aanmaken van jouw locatie. Hier kun je informatie en afbeeldingen kwijt die je graag wilt delen met klanten.  Daarnaast bepaal je in deze stap de regels van jouw loyaliteitsprogramma.

Bouw jouw eigen loyaliteitsprogramma

Stap 2 - Maak jouw rewards aan

Na het aanmaken van een locatie kun je rewards aanmaken. Rewards zijn de beloningen in jouw loyaliteitsprogramma waar klanten voor in aanmerking kunnen komen door punten bij jou te sparen.
Je kunt helemaal zelf bepalen welke rewards en hoeveel rewards jij wilt aanbieden, maar ook  hoeveel punten er nodig zijn om hiervoor in aanmerking te komen. Later nog rewards aanpassen, verwijderen of nieuwe toevoegen? Ook dit doe je in een handomdraai.

Klanten belonen met punten en rewards doe je gemakkelijk met de Urban Collect Business app.

Beloon klanten met credits en rewards

Stap 3: Punten uitdelen

Beloon jouw klanten met punten. Dit kun je doen door de QR-code in de Urban Collect app van de klant te scannen met de Urban Collect Business app. Na het scannen klik je op ‘Exchange credits’ om vevolgens het aantal punten in te vullen. Bevestig de handeling en het aantal punten wordt toegevoegd aan het account van de klant.

Van alle klanten die bij jou sparen verzamel je klantgegevens. Deze gegevens kun je vervolgens gebruiken voor andere commerciële acties zoals het verzenden van een nieuwsbrief. 

Beloon klanten met credits en rewards

Stap 4: Rewards uitgeven

Wanneer een klant genoeg punten heeft gespaard kunnen de punten ingewisseld worden voor een reward. Ook dit doe je gemakkelijk  met de Urban Collect Business app. Scan met de app de QR-code in de Urban Collect app van de klant en klik op ‘Exhange reward’. Selecteer de reward die de klant wilt verzilveren en bevestig de handeling.

Promoot je loyaliteitsprogramma

De Urban Collect Starterskit

Het is van belang om je loyaliteitsprogramma onder de aandacht te brengen van jouw klanten. Het is natuurlijk zonde als zij hier niet van af weten. 

Wij willen jou daar graag bij helpen. Zodoende ontvang jij van ons de Urban Collect Starterskit. Deze kit bestaat uit een raamsticker, balie display en een promotiesticker. Het enige wat klanten hoeven te doen is de QR code scannen die te vinden is op de balie display of promotiesticker. Zij kunnen dan direct de app downloaden en een account aanmaken. 

Op naar blije en loyale klanten!

 

Wij staan je graag bij met ons advies en onze ervaring om jouw zaak nog succesvoller en je klanten nog gelukkiger te maken.

 

Bekijk onze tips & tricks

Registreren

Registreer je nu vrijblijvend bij Urban Collect en download onze GRATIS app! Start met het verzamelen van credits en kom in aanmerking voor leuke rewards.