FAQ

Vind hier het antwoord op je vraag

Hoe werkt Urban Collect?

Met Urban Collect kun jij jouw aankopen belonen. Je kunt met de app Loyalty credits verzamelen bij alle aangesloten locaties door daar te shoppen. Je kunt de credits inwisselen voor rewards. In de app kun je zien welke locaties zijn aangesloten en welke rewards er per locatie worden aangeboden.

 

Hoe kan ik deelnemen aan Urban Collect?

Je kunt deelnemen aan Urban Collect door een account aan te maken via de website of via de mobiele app. Je kunt een account aanmaken via www.urbancollect.nl/registreren. Direct na je registratie kun je beginnen met het verzamelen van credits bij de aangesloten locaties. Een vereiste om een account te kunnen aanmaken is een geldig E-mailadres.

Zijn er kosten verbonden aan mijn Urban Collect account?

Nee. Het aanmaken van een Urban Collect account en het gebruik van de app is volledig kosteloos.

Wat is de minimale leeftijd om deel te nemen aan Urban Collect?

De minimale leeftijd om deel te nemen aan Urban Collect is 16 jaar. Ben je jonger dan 16 jaar dan is jouw account niet geldig.

Is mijn Urban Collect account persoonlijk gebonden?

Ja, jouw Urban Collect account is persoonlijk gebonden en kan niet worden uitgewisseld met een ander persoon.

Hoe kan ik mijn Urban Collect account verwijderen?

Je kunt jouw account laten verwijderen door een mail te sturen naar [email protected]. Houd er wel rekening mee dat al jouw verzamelde credits komen te vervallen na het laten verwijderen van jouw account.

Wat zijn Loyalty credits?

Loyalty credits zijn punten die jij kunt verzamelen bij alle aangesloten locaties. De credits kun je inwisselen voor rewards.

Hoe kan ik Loyalty credits verzamelen?

Het verzamelen van Loyalty credits is heel makkelijk. Je verzamelt Loyalty credits door aankopen te doen bij locaties die zijn aangesloten bij Urban Collect. Na een aankoop laat jij je persoonlijke QR-code scannen door de medewerker van de desbetreffende locatie. Jouw persoonlijke QR-code is te vinden in de app. Na het scannen zal de medewerker de credits toevoegen aan jouw account.

Wie bepaald hoeveel Loyalty credits ik ontvang na een aankoop?

De locatie bepaald altijd hoeveel Loyalty credits worden uitgegeven na elke aankoop. Veel locaties hanteren de volgende richtlijn: 1 Euro = 1 Loyalty credit.

Waar kan ik zien hoeveel Loyalty credits ik heb?

Je verzamelt afzonderlijk Loyalty credits bij de aangesloten locaties. Wil je inzien hoeveel Loyalty credits je al hebt verzameld bij een locatie dan kun je dit terugvinden op de specifieke pagina van de locatie of in het overzicht ‘My Locations’.

Wat kan ik met Loyalty credits?

Je kunt Loyalty credits inwisselen voor leuke rewards. De rewards worden bepaald door de locaties zelf. Dit kunnen bijvoorbeeld gratis producten of diensten zijn of exclusieve kortingen op specifieke producten of diensten.

Waar kan ik mijn Loyalty credits laten inwisselen voor rewards?

Je kunt de Loyalty credits die je verzameld hebt bij een specifieke locatie ook inwisselen bij de desbetreffende locatie voor een reward. Het is niet mogelijk om Loyalty credits die verzameld zijn bij locatie X in te wisselen voor een reward bij locatie Y.

Wanneer vervallen mijn Loyalty credits?

Loyalty credits hebben geen houdbaarheidsdatum. Loyalty credits die verzameld zijn bij een specifieke locatie komen alleen te vervallen wanneer deze locatie ervoor kiest om niet meer deel te nemen aan Urban Collect. Ook vervallen al jouw Loyalty credits na het verwijderen van jouw Urban Collect account.

Kan ik oneindig Loyalty credits verzamelen bij een locatie?

Nee, je kunt niet oneindig Loyalty credits blijven verzamelen bij een locatie. Het maximaal aantal punten wat verzameld kan worden bij een locatie wordt bepaald door de Reward waar de meeste Loyalty credits voor nodig zijn.

Wat zijn rewards?

Rewards zijn exclusieve extra’s die door de aangesloten locaties worden aangeboden aan Urban Collect gebruikers. Dit kunnen bijvoorbeeld gratis producten of diensten zijn of exclusieve kortingen op specifieke producten of diensten.

Wat gebeurt er met mijn Loyalty credits nadat ik deze heb laten inwisselen voor een reward?

Als je jouw Loyalty credits inwisselt voor een reward bij een aangesloten locatie zal het aantal punten die hiervoor nodig zijn geweest in mindering worden gebracht van jouw saldo.

Wie kan mijn profielfoto zien?

Jouw profielfoto is te zien in de app. Deze is alleen zichtbaar voor jouzelf.

Hoe kan ik mijn gegevens wijzigen?

Je kunt jouw gegevens wijzigen door in te loggen op de website of app. Onder My Profile kun je jouw gegevens aanpassen.

Hoe kan ik mijn E-mailadres wijzigen?

Je kunt jouw E-mailadres wijzigen door in te loggen op de website of app. Onder My Profile kun je jouw gegevens aanpassen.

Wat gebeurt er met mijn persoonlijke data nadat ik mijn Urban Collect account heb verwijderd?

De data die is verzameld op basis van jouw Urban Collect account wordt direct verwijderd na het laten verwijderen van jouw Urban Collect account.

Mail dan jouw vraag naar [email protected].

Registreren

Registreer je nu vrijblijvend bij Urban Collect en download onze GRATIS app! Start met het verzamelen van credits en kom in aanmerking voor leuke rewards.