Stimuleer loyaliteit met jouw eigen klantenkaart

Maak klanten blij, houd ze tevreden en verzamel klantgegevens

Met een klantenkaart kun je trouwe klanten belonen en nieuwe behandelingen onder de aandacht brengen!

Stimuleer klantloyaliteit en verzamel klantgegevens

Voordelen van
Urban Collect

Voordelen van Urban Collect

Verzamel klantgegevens

Met behulp van de Urban Collect klantenkaart kun je gemakkelijk klantgegevens verzamelen. Je ontvangt gegevens van elke klant die deelneemt aan jouw loyaliteitsprogramma.

Gebruik deze gegevens om klanten op de hoogte te houden van nieuwe producten of diensten via jouw nieuwsbrief of andere inspirerende berichten. Hiermee stimuleer je nieuwe aankopen en stijgt de omzet van jouw schoonheidssalon.

Voor elke salon

Tips voor jouw salon
  1. Wil jij een nieuw behandelingen onder de aandacht brengen? Of  de verkoop van oude producten stimuleren? Neem deze nieuwe behandelingen en producten op in jouw klantenkaart en laat klanten sparen voor extra korting op deze producten

  2. Zorg ervoor dat de incentive groot genoeg is voor klanten om gebruik te maken van jouw klantenkaart door bijvoorbeeld klanten te laten sparen voor een gratis behandeling

  3. Verzamel klantgegevens van klanten die gebruik maken van jouw klantenkaart en gebruik deze gegevens om jouw klanten op de hoogte te brengen van interessante weetjes en aanbiedingen!

Nu de eerste 3 maanden gratis

Urban Collect Business Licence

Urban Collect Business Licence
€12,50

excl. btw

per maand (maandelijks opzegbaar)

Wat zeggen Urban Collect gebruikers

FAQ locaties

Registreren

Registreer je nu vrijblijvend bij Urban Collect en download onze GRATIS app! Start met het verzamelen van credits en kom in aanmerking voor leuke rewards.