Stimuleer loyaliteit met jouw eigen klantenkaart

Maak klanten blij, houd ze tevreden en verzamel klantgegevens

Beloon klanten, stimuleer aankopen en verhoog klantloyaliteit met een klantenkaart

Stimuleer klantloyaliteit en verzamel klantgegevens

Voordelen van
Urban Collect

Voordelen van Urban Collect

Verzamel klantgegevens

Met behulp de Urban Collect klantenkaart kun je gemakkelijk klantgegevens verzamelen in jouw fashion boetiek. Je ontvangt gegevens van elke klant die deelneemt aan jouw loyaliteitsprogramma.

Gebruik deze gegevens om klanten op de hoogte te houden van nieuwe producten of diensten via jouw nieuwsbrief of andere inspirerende berichten. Hiermee stimuleer je nieuwe aankopen en stijgt jouw omzet.

  1. Wil jij een nieuw fashion items onder de aandacht brengen? Of juist de verkoop van items van oudere collecties stimuleren? Neem deze items op in jouw loyaliteitsprogramma en laat klanten sparen voor extra korting op deze items

  2. Zorg ervoor dat de incentive groot genoeg is voor klanten om gebruik te maken van jouw klantenkaart door bijvoorbeeld klanten te laten sparen voor een gratis accessoires

  3. Verzamel klantgegevens van klanten die gebruik maken van jouw klantenkaart en gebruik deze gegevens om jouw klanten op de hoogte te brengen van interessante weetjes en aanbiedingen!

Nu de eerste 3 maanden gratis

Urban Collect Business Licence

Urban Collect Business Licence
€12,50

excl. btw

per maand (maandelijks opzegbaar)

Wat zeggen Urban Collect gebruikers

FAQ locaties

Registreren

Registreer je nu vrijblijvend bij Urban Collect en download onze GRATIS app! Start met het verzamelen van credits en kom in aanmerking voor leuke rewards.